grootkeukenapparatuur

Welk keuken apparatuur is tegenwoordig onmisbaar in een horeca zaak?

Een horeca keuken voorzien van onmisbare grootkeukenapparatuur kan een grootschalige aangelegenheid zijn. Elke keuken heeft immers zijn eigen afmetingen en elke horecaondernemer en chefkok heeft zijn eigen wensen. Het aanbod in keukenapparatuur is enorm groot. Welke keuken apparaten mag je echt niet missen in je keuken? Onderstaand schrijven geeft informatie.

grootkeukenapparatuur

Een fornuis

Zonder fornuis kunnen er geen heerlijke gerechten worden bereid. Een fornuis is onmisbaar en vormt dus een cruciaal element in de keuken. Er is veel aanbod in diverse varianten. Als je op gas of elektrisch kookt zijn er ook diverse fornuizen te vinden. Een fornuis is tegenwoordig beschikbaar in vele ergonomische ontwerpen, inclusief mooie details. De materialen voor een duurzaam fornuis, bestaan veelal uit RVS. Ook zijn er fornuizen inclusief ovens beschikbaar. Ga je een uitgebreid diner bereiden voor meerdere personen? Dan is het gebruik van een fornuis met acht pitten niet ongebruikelijk. Ook fornuizen inclusief keramische kookplaten zijn een goede optie.

Koelkasten en koelingen

Koelkasten vormen ook een onmisbaar onderdeel in grote keukens. Ze zijn goed voor het vers houden van diverse etenswaren en om drank koel te houden. Ook zijn er koelkasten en koelingen beschikbaar met een bepaalde mate van energiezuinigheid. Horeca koelkasten bezitten diverse functies om een koelkast zo functioneel mogelijk te maken. Horeca koelkasten zijn een onderdeel van grootkeukenapparatuur, zowel voor kleinere als de zeer grote keukens. Koelkasten inclusief een vriesgedeelte om producten nog langer te kunnen bewaren zijn het overwegen waard. Koelkasten gemaakt van RVS dragen bij aan een professioneel uiterlijk in iedere keuken. Grote horecazaken zijn meestal voorzien van een grote inloop-koelruimte.

Vaatwassers en glansspoelmachines

Horecaondernemers kunnen niet zonder het gebruik van een vaatwasser. Naast de goede functionele eigenschappen is het goed om een vaatwasser aan te schaffen die kan besparen op het waterverbruik. Vaatwasser voor de horeca beschikken veelal over een ingebouwde waterontharder. Er kan gekozen worden voor dubbelwandige vaatwassers, maar ook voor enkelwandige vaatwassers. Bovendien is het gebruik van een glansspoelmachine geen overbodige luxe in de horeca. Naast een reguliere vaatwasser zijn er ook zogenaamde doorschuifvaatwassers met nog meer capaciteit en een snelle manier van wassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *