basissaus pizza

Waar je op zou moeten letten bij een keukenmachine aanbieding

Laten we beginnen met een korte herhaling van wat een keukenmachine precies is. Deze machine neemt je veel werk uit handen in de keuken. Denk dan bijvoorbeeld aan deeg kneden of wortels in stukjes snijden. Er bestaan twee soorten keukenmachines, namelijk foodprocessors en keukenmixers. Foodprocessors zijn handig voor raspen, snijden en hakken. Keukenmixers zijn ideaal voor mixen en kneden. Ook zijn er machines die deze beide functies combineren. Als je wilt gaan voor een keukenmachine aanbieding, zul je eerst moeten bedenken welk type machine je wilt. Maar er zijn meer dingen waar je op kunt letten bij een keukenmachine aanbieding.

Vermogen en aantal standen

Er zijn verschillende soorten keukenmachines. Machines lopen grofweg van 500 watt tot 1500 watt en meer. Vooral bij keukenmixers is een goed vermogen erg belangrijk. Als je met een foodprocessor grote hoeveelheden tegelijk wilt hakken, kies dan ook voor een hoog vermogen. Wil je de foodprocessor ook voor deeg gebruiken, ga dan voor een vermogen van minstens 1000 watt. Tip: elke keukenmachine van het merk KitchenAid heeft minimaal 1000 watt. Qua standen is het vooral van belang meerdere standen te hebben als je wilt kneden. Bij mengen, snijden en hakken is de hoeveelheid standen minder belangrijk.

Mengkom en accessoires

Bij een keukenmixer is het handig als de mengkom van RVS is gemaakt. Zo blijft de kom makkelijk geheel vetvrij. Foodprocessors hebben mengkommen van glas of kunststof. Kunststof is wat lichter. Wil je de keukenmachine voor beide functies gebruiken? Ga dan voor een RVS mengkom. Met betrekking tot de accessoires is het belangrijk om goed na te denken wat je nodig hebt. Wil je pasta maken of gehakt kunnen malen? Kies dan voor een keukenmixer. Wil je ook kunnen blenden, kies dan voor een foodprocessor. Veel gebruikte accessoires zijn een citruspers en een sapcentrifuge. Kijk goed of deze accessoires passen bij jouw keukenmachine aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *