Leukste cadeaus geven, dat pak je zo aan!

Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand, zoek dan niet wild in winkels of op internet (ik merk dat ik er zelf ook wel eens naar op zoek ben). Het heeft uiteindelijk niet geholpen. Doe een stapje terug en kijk naar de onderwerpen die werken voor de ontvanger (een jaar oud). Waar is deze persoon op dit moment mee bezig, wat wordt er bestudeerd (een goed boek is een geschikt onderwerp? Zoekt die persoon een huis?), welke passies spelen er in zijn/haar leven en wanneer zie je wie er echt van houdt? It (Italiaans ijs, dus je kunt een strippenkaart van de ijssalon geven?), wat zijn de belangrijke beslissingen die deze persoon momenteel in zijn leven moet nemen, of wat wil je aan iemand doorgeven (een beetje plezier of ontspanning omdat ze het zo druk hebben?). Door een aantal van deze vragen te stellen, denk je aan tal van onderwerpen waarin je een origineel persoonlijk cadeau zou kunnen bedenken.

Maak het speciaal

Door echt te kijken naar wat iemand leuk vindt, zorg je ervoor dat je iemand echt kan verrassen. Je doet dit bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar een origineel cadeau te kopen. Maar wat is dan een origineel cadeau? Dat kan van alles zijn! Denk bijvoorbeeld aan thee. Losse thee kopen doe je gemakkelijk online en kan je vervolgens erg leuk cadeau doen. Je kan bijvoorbeeld allerlei verschillende soorten thee bestellen die je normaal gesproken niet zal geven. Losse thee bestellen is erg eenvoudig, je kan zelf filteren en zoeken naar de thee die jij wilt. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten? Neem dan een kijkje op de website!

Wees origineel in je denken

Door origineel te denken zorg je ervoor dat je jouw brein activeert om verder te kijken dan de standaard cadeau die winkels en webshops aanbieden. Schrijf bijvoorbeeld alles op wat je van iemand weet of schrijf bijvoorbeeld op wat je allemaal met iemand beleeft hebt. Zo kom je vanzelf op bepaalde ideeën die je normaal gesproken nooit bedacht had. Daarnaast kan je natuurlijk ook andere vragen wat zij weten over diegene die je een cadeau wilt geven.

Leuk om te doen en te geven

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om iets te geven aan iemand om iets te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld op stap gaan met iemand. Ga bijvoorbeeld lekker uiteten of neem iemand een dagje mee naar een speciale gelegenheid, concert, theater of wat diegene dan ook leuk lijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *