Thuis aan de lavazza koffie: dat is een goed idee!

Wat mis jij het meest als je het hebt over de lockdown? Natuurlijk je familie en vrienden en misschien zelfs het naar je werk gaan. Maar heel hoog in veel lijstjes die mensen maken staat: lekkere koffie. En dan vooral samen lekkere koffie drinken. Ergens in een café of een lunchroom en dan oeverloos kletsen over van alles en nog wat. Maar ja, dat zit er dus voorlopig even niet in. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je thuis goede koffie kunt drinken. En daarvoor zijn de koffiebonen van lavazza koffie onontbeerlijk. Deze koffie is iets duurder dan de koffie uit de supermarkt, maar het verschil is enorm.

Lavazza koffie is genieten!

Als je, net als zo'n beetje half Nederland, thuis aan het werk bent en je iedere keer weer stoort aan de kwaliteit van de koffie, dan is er maar één persoon die je daarop kunt aanspreken: jezelf. Doe jezelf dus een plezier en bestel lavazza koffie. Deze koffie is heerlijk en zorgt ervoor dat je de dag met een glimlach begint. Je zult misschien nog tegen jezelf moeten praten bij het koffiezetapparaat, maar de koffie is in ieder geval dik in orde!

Zonder koffie de dag beginnen?

Dat kunnen maar weinig mensen zich voorstellen. Het eerste bakje koffie, en dan helemaal lavazza koffie, zorgt ervoor dat je in werk-modus raakt en dat je dag dus echt kan gaan beginnen. Zonder koffie de dag beginnen is voor veel mensen ondenkbaar. Zij hebben het idee dat kun hersens pas inschakelen na het eerste shot caffeïne. Als je last hebt van een (te) hoge bloeddruk kan het zomaar zijn dat je arts zegt dat het verstandiger is om te minderen met koffie. Gelukkig bestaan er ook caffeïnevrije koffiebonen van lavazza koffie. Je proeft het verschil (bijna) niet en dus kun je toch op de perfecte manier je dag beginnen.

Online bijkletsen met je vriendinnen?

Het is nog even niet mogelijk om gezellig bij elkaar op de bank te kruipen met een grote mok koffie. Maar je kunt wel een koffie-date plannen via het internet. Spreek online af en spreek dan onder het genot van een bakkie pleur je dag door. Dat is niet alleen gezellig, het zorgt er ook voor dat je weer eens iemand spreekt. Eens andere praat dan je werk of de kinderen. Gewoon zoals vroeger, maar dan nét even anders. Ach. Als de koffie maar goed is, dan worden de gesprekken dat vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *