Inspiratie voor kerstcadeaus

De kerst komt nu wel heel dichtbij en wellicht hadden sommige van jullie niet gerekend om deze strenge lock down. Alle winkels zijn dicht en je had niet de tijd om je erop voor te bereiden. Alleen de supermarkten, drogisterijen of drankwinkels kunnen je nu nog helpen aan het perfecte kerstcadeau. Maar ga je het wel vinden in deze winkels die als enige nog open zijn? Als je dus nog zonder cadeaus thuis zit zal je toch echt online op zoek moeten gaan naar de jaarlijkse kerstcadeaus. Wij geven je daarom graag wat tips die je wellicht heel snel nog uit de brand zullen helpen!

Dobbelspel

Veel mensen spelen met kerst met de familie een dobbelspel. Voor zo’n spel worden er vaak cadeaus aangeschaft die niet per se heel nuttig hoeven te zijn. Het is juist leuk om op zoek te gaan naar cadeaus die grappig zijn en waar iedereen om kan lachen. Dit soort cadeaus kun je juist op het internet beter vinden dan in fysieke winkels. Denk aan vergelijkbare websites als Xenos en Flying Tiger. Hier heb je over het algemeen een breed assortiment aan prulletjes en geinige spullen voor zo’n dobbelspel. 

Chocolade kerstpakket

Als je niet op zoek bent naar fysieke cadeaus maar meer naar iets kleins als gebaar, is chocolade kopen ook nog altijd een goed alternatief. Een chocolade kerstpakket is ontzettend leuk om ingepakt onder de boom te leggen en natuurlijk heel erg lekker. Ook kan je kleinere cadeaus met betrekking tot chocolade geven zoals een chocolademelk lepel waar je zelf een lekker kopje warme choco mee kan maken. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Denk aan verschillende groottes of meerdere pakketten. Het is aan jou!

Parfum

Misschien vind je het een standaard cadeau, maar parfum haalt de top 3 van populaire kerstcadeaus gemakkelijk. Veel mensen weten vaak niet wat ze moeten vragen voor kerst en vinden parfum dan altijd een goede optie. Je kan in principe natuurlijk nooit genoeg parfum hebben en om het dan voor kerst te krijgen is altijd mooi meegenomen. Je kan je standaard parfum die je altijd draagt als back up vragen, of eens experimenteren met nieuwe geuren. Maak er een dagje van en bren geen bezoekje aan de Douglas en de Ici Paris XL en verdiep je eens in alle geuren die ze daar hebben liggen. Zo kan je ook nog eens iets nieuws uitkiezen in plaats van bij het oude vertrouwde blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *