basissaus pizza

Hoe werkt ikbestelhorecalokaal.nl

Ikbestelhorecalokaal.nl is tijdens de Coronacrisis opgestart om de lokale horeca ondernemers te ondersteunen. Om toch wat te kunnen verdienen én hun klandizie niet te verliezen zijn veel horeca ondernemers gestart met het online verkopen van hun producten. Om meer bekendheid te geven aan deze lokale horecaondernemers én om het de klanten makkelijk te maken is de site ikbestelhorecalokaal.nl opgestart. De klanten kunnen door hun adres in te typen zien welke lokale ondernemers er bij hun in de buurt te vinden zijn. Zo kunnen ze in één oogopslag zien welk soort eten er wordt aangeboden. Wanneer de klant een keuze voor een lokale horeca ondernemer heeft gemaakt kan hij op de website van die ondernemer zijn keuze bekend maken. Er kan worden aangegeven of de bestelling wordt opgehaald of moet worden bezorgd. De betaling geschiedt ook via de website van die lokale horeca ondernemer.

Het voordeel van bestellen bij lokale horeca ondernemers

Zoals gezegd is de website ikbestelhorecalokaal.nl opgestart tijdens de Coronacrisis om lokale horeca ondernemers te helpen. Maar het mes snijdt aan twee kanten omdat ook de mensen in de buurt zo profiteren van de lagere prijzen die ze betalen voor hun bestelling. Wanneer je op de website kijkt zie je direct hoeveel keuze er is aan restaurants in de buurt. Met al die verschillende ‘keukens’ wordt eten bestellen in de buurt nooit saai. Je kunt bij de lokale horeca ondernemers een ontbijt, lunch of diner bestellen. Wil je met je kinderen pannenkoeken eten, maar heb je geen zin om ze te bakken? Kijk eens op de website ikbestelhorecalokaal.nl of er een pannenkoekenbakker in de buurt zit en bestel ze dan eenvoudig. Haal ze op of laat ze brengen. Lekker makkelijk!

Eten bestellen is de trend van 2021

We konden het afgelopen jaar niet uit eten gaan, daarom is het eten bestellen dé trend van 2021 geworden. Het ziet er naar uit dat deze trend nog wel even doorgaat. Zeker omdat eten bestellen makkelijk is geworden dankzij de website ikbestelhorecalokaal.nl. Hier kunnen lokale horeca ondernemers hun eten en drinken aanbieden. Dit doen ze tegen de laagst mogelijke prijs. Zo kun je als klant kiezen uit verschillende ‘keukens’ waarbij je je bestelling kunt ophalen of laten brengen. De keukens waaruit je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld de Hollandse, de Italiaanse, de Turkse of de Surinaamse keuken. Maar je kunt ook belegde broodjes bestellen of een broodje shoarma. Heb je geen zin om te koken of krijg je gasten kijk dan eens op ikbestelhorecalokaal.nl. Je zult zien dat er een enorme keuze is in het soort maaltijden die je kunt bestellen.

Horeca lokaal breidt langzaam uit

Horeca lokaal is met de website ikbestelhorecalokaal.nl gestart in Den Haag en omstreken. Het is de bedoeling om dit concept door heel Nederland door te voeren. Met dit concept kunnen lokale horeca ondernemers hun klantenkring uitbreiden en kunnen klanten kennis maken met veel verschillende soorten restaurants. Je bestelt je maaltijd bij de lokale horeca ondernemer en die is voor de maaltijd én de betaling verantwoordelijk. De website ikbestelhorecalokaal.nl is vooral opgericht om lokale horeca ondernemers de gelegenheid te geven hun klantenkring uit te breiden en de lokale bevolking (de buurt) te laten profiteren van vers bereide maaltijden uit diverse culturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *