Heerlijke bitterballen in Amsterdam

Iedereen kent het wel. Bitterballen. Lekker op een terrasje met je vrienden aan een drankje. Dan hoort er natuurlijk ook een bittergarnituurtje bij. Zowat iedereen in Nederland is er dol op. Bitterballen Amsterdam is een lekkere eetgelegenheid. Vooral met je vrienden, familie of collega’s om lekker naar een terrasje te gaan. Als het weer erna staat zou je zien dat het hartstikke gezellig is. Ook ander eten is er erg lekker. Want wie houdt er nou niet van, lekker eten. Uit onderzoek is ook gebleken dat wij bij eten en van lekker eten zien een geluk gevoel krijgen. Niet per se dat wij geluk hebben dat we het kunnen eten, maar omdat je er gewoon gelukkiger van wordt. Vooral als het gaat om op vakantie gaan. Bijvoorbeeld Italië, het eten daar is heel anders dan hier in Nederland. Ook de cultuur is daar anders, dit is ook zo met eten. Dit zorgt ervoor dat je een andere eetgelegenheid krijgt, een andere sfeer die je meemaakt en dat is iets waar veel mensen naar verlangen. Ook is dit zoals je hier in Nederland op een terrasje gaat zitten. Alleen al met de gedachte is het een lekker gevoel. 

Ook zijn er veel terrasjes die wat anders te bieden hebben, zo kan je een schaal krijgen van allerlei soorten hapjes, sandwiches of salades. In de winter verlangen we dan ook naar de zomer om er weer lekker op uit te gaan. Helaas moest het wel en bepaalde tijd sluiten door Corona. Dit komt omdat er steeds meer mensen besmet raakte. Het gevolg daarvan is dat er strengere maatregelen genomen moesten worden. Nou we weer het mooie weer tegemoet gaan en de besmettingen afnemen kunnen de terrassen weer open. Dit is zowel goed voor de bevolking die er weer op uit kan als voor de restaurants die weer open kunnen. 

Romantisch eten

Naast gezelligheid kan het ook romantisch zijn. Het dineren bij een restaurant is vaak heel leuk en lekker. Mensen lekker met je vrienden op stap of je man of vrouw. Een etentje aan het water romantisch met je vrouw of zit je toch liever thuis. Een lekker etentje bij een restaurant wordt vaak als romantisch beschouwd, toch kan een romantisch etentje ook thuis. Je hoeft niet altijd veel kwijt te zijn voor een lekker romantisch avondje eten. Je hoeft niet groot uit te pakken, het kost vaak veel geld. Je kan ook een avondje thuis dineren. Een romantisch etentje thuis kan ook heel leuk zijn. Het enige wat je moet doen om het romantisch te maken is een tafel met twee stoelen klaar zetten met wat kaarsjes en wat rozenblaadjes. Buiten om het goedkoper is dan buiten de deur eten is het ook nog vaak romantischer dan dat je buiten de deur gaat eten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *