Bar kopen

Een bar kopen kan een hele onderneming zijn. U heeft vast al gezien dat er veel verschillende soorten, maten, kleuren en opties zijn. Met dit blog bericht proberen wij een klein beetje wegwijs te maken in de wondere wereld om uiteindelijk ervoor te zorgen dat een bar kopen een plezier wordt in plaats een flinke uitdaging.

Welke stijl past bij u

Bars zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Dit geldt dus ook voor welke stijl u de bar graag wilt hebben. U heeft hoogstwaarschijnlijk al volledig in uw hoofd hoe de bar eruit komt te zien en welke sfeer u neer wilt zetten. Gaat u voor een volledig luxe, rustgevende stijl of wellicht voor een stijl die zich vaak voordoet in bijvoorbeeld een bruine kroeg. Het lijk alsof de tijd heeft stilgestaan, alsof iedereen welkom is en dat u er voor een gezellig praatje zo binnen kunt lopen om vrienden voor het leven te kunnen maken. Uiteraard is de bar hét middelpunt van de onderneming, maar het complete plaatje zorgt voor een duidelijke en overtuigende sfeer.

Decoratie maakt het geheel af

Er komt nog veel meer bij het inrichten van uw ideale bar. Uw gasten moeten natuurlijk ook plaats kunnen nemen aan de bar. Kies daarom voor bijpassende barkrukken. Dit kan in een luxe leren uitvoering, met of zonder arm- en rugleuning of kies voor een klassieke houten barkruk die u kent uit de eerdergenoemde bruine kroeg.

Juiste verlichting zorgt ervoor dat u de focus op bepaalde elementen kunt leggen en is zeer sfeerbepalend. Zachte, donkere verlichting zorgt voor een gemoedelijke sfeer en zal zeer uitnodigend ogen. Richt enkele kleine spots op de achterbar en zet speciale whiskeys, wodka’s of andere speciale dranken in de spotlight. Zo zien uw gasten in een opslag wat u allemaal aanbiedt in uw bar. Uiteraard moeten uw gasten ook niet in het donker blijven zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *